Donald Medical este un laborator modern de analize medicale înființat în anul 2008, în cadrul căruia lucrează medici primari, biochimiști, farmaciști și asistenți cu înaltă calificare profesională.
Recoltare L-V: 7:30 - 12:00
S-D: Închis
Relaţii cu publicul /
Rezultate: 7:30 - 14:30
info@donaldmedical.ro

Noutăți laborator analize

Recoltare L-V: 7:30 - 12:00
S-D: Închis
Relaţii cu publicul /
Rezultate: 7:30 - 14:30
info@donaldmedical.ro
Title Image

Despre noi

Home  /  Despre noi

Dragă pacientule,

Vrem să știi că Donald Medical este un laborator modern de analize medicale înființat în anul 2008, în cadrul căruia lucrează medici primari, biochimiști, farmaciști și asistenți cu înaltă calificare profesională, obținută atât în țară, cât și în străinătate, precum și cu disponibilitate de implementare a noutăților în domeniu. Încă de la început am conceput această unitate cu gândul de a fi, înainte de toate, umani. Sănătatea este cea mai prețioasă și atunci când oamenii se confruntă cu probleme de sănătate, tind să fie mai vulnerabili. Ne dorim să-ți inspirăm căldură și să „vorbim pe limba ta” în loc să utilizăm termeni sterili și reci.

Află că putem efectua un număr mare de investigații clinice în următoarele domenii: biochimie, hematologie, imunologie, parazitologie, microbiologie. Oferta analizelor medicale de laborator acoperă întreaga paletă de analize decontate de Casa de Asigurări de Sănătate și, în plus, efectuează contra cost o gamă largă de analize medicale pentru care există adresabilitate din partea clienților medici, pacienților și a firmelor. Orice alt tip de investigație care nu poate fi găsită în lista noastră de analize va putea fi efectuată la cerere de laboratoare subcontractante din România sau din străinătate.

Pentru că știm cât de redusă este atenția pentru sentimentele pacientului, noi vrem să reconfigurăm prioritățile. Abordarea orientată către experiența pacientului a fost un element fundamental al unității noastre de-a lungul anilor și vom continua să ne măsurăm succesul prin mulțumirea și recunoștința pacienților noștri.

Donald Medical,
Al tău prieten și aliat în drumul către sănătate

Analize și recoltări

Să fim sinceri: nimeni nu merge să-și facă analize medicale ca un mod de a se relaxa. Ajungi la noi fie pentru o urgență medicală, fie pentru că analizele sunt necesare punerii unui diagnostic, fie pentru că vrei să-ți cunoști starea actuală de sănătate. Iar ca un prim pas în obținerea relaxării tale, te punem în temă pentru a ști la ce să te aștepți atunci când vine vorba de recoltarea analizelor medicale.

Tipuri de analize

Recoltare sânge;

Probă urină 24 H;

Recoltare materii fecale (coproparazitologic);

Recoltare probă amprentă anală.

Recoltare urină;

Recoltare materii fecale (coprocultură);

Recoltare exudat faringian;

Recoltare exudat nazal;

a

Laboratorul Donald Medical efectuează testul serologic pentru COVID-19!

Sângele este un bun indicator al anumitor afecțiuni, așa că analizele regulate sunt recomandate pentru supravegherea stării de sănătate.

Unele afecțiuni ale tractului urinar pot fi asimptomatice. Este esențial să-ți efectuezi analizele cu regularitate.

Acest tip de analize poate depista purtătorii de Staphylococcus aureus sau Streptococcus pyogenes. Prevenția înseamnă sănătate!

Identificarea nivelului colesterolului determină tulburările metabolice, riscul de ateroscleroză, stenoza coronariană și infarct miocardic.

Tractul respirator superior este alcătuit fosele nazale, nazofaringele, orofaringele şi laringofaringele. Fă-ți analizele din timp.

Aducerea pe lume a unui copil este unul dintre cele mai importante din viața viitorilor părinți. Asigură-te că efectuezi toate analizele necesare pentru a naște un copil sănătos.

2312
Număr analize 2020
2310
Pacienți mulțumiți
32
Durata medie (ore)
1446
Programări online