Donald Medical este un laborator modern de analize medicale înființat în anul 2008, în cadrul căruia lucrează medici primari, biochimiști, farmaciști și asistenți cu înaltă calificare profesională.
Recoltare L-V: 7:30 - 12:00
S-D: Închis
Relaţii cu publicul /
Rezultate: 7:30 - 14:30
info@donaldmedical.ro

Noutăți laborator analize

Recoltare L-V: 7:30 - 12:00
S-D: Închis
Relaţii cu publicul /
Rezultate: 7:30 - 14:30
info@donaldmedical.ro
Title Image

Testimoniale

Home  /  Testimoniale
a

Nu cred că am mai simțit de multă vreme siguranță în ceea ce privește domeniul medical din România. De la eficiență și profesionalism până la empatie și umanitate, echipa Donald Medical m-a făcut să mă simt recunoscătoare că mă aflu în grija lor. Jos pălăria!

Ioana
43 de ani
a

Scriu pentru a-mi exprima recunoștința din partea întregii noastre familii pentru grija acordată bunicii mele. Pe tot parcursul efectuării analizelor a existat grijă, compasiune și respect. Toată speranța noastră că veți continua pe această cale.

Familia Achimescu
40+ ani
a

Prevenția poate salva vieți. Chiar dacă ritmul secolului în care trăim este unul accelerat, vă sfătuiesc să nu vă neglijați sănătatea. Mă bucur că medicii de la Donald mi-au deschis ochii și acum pun accent pe investigațiile medicale.

Andrei
30 de ani
a

Foarte mulți oameni se plâng de cum sunt tratați atunci când trebuie să-și facă analizele, de la personal până la serviciu în sine. Am simțit că trebuie să știți despre experiența mea la acest laborator. Le spun tuturor cât de minunați ați fost pentru mine într-o perioadă delicată din viața mea.

Rodica
29 de ani

Laboratorul Donald Medical efectuează testul serologic pentru COVID-19!